Uçak Bileti

Cezayir Vizesi

Cezayir Vizesi danışmanlık hizmetimizden faydalanmak için bizimle iletişime geçiniz.
Diğer sorularınız için +90(212) 914 0 914 nolu Çağrı Merkezimizden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Normal (Bordo) pasaportlara vize istenmektedir.
Hususi (Yeşil) pasaportlara 90 güne kadar vize uygulanmamaktadır.
Hizmet (Gri) pasaportlara 90 güne kadar vize uygulanmamaktadır.
Diplomatik (Siyah) pasaportlara 90 güne kadar vize uygulanmamaktadır.

Cezayir Başkonsolosluğu pasaportlarında İsrail vizesi yada İsrail giriş çıkış kaşesi bulunan yolculara
kesinlikle vize vermemektedir.

Pasaportunuzun süresi seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay ve Pasaportta kayıtlı seyahat edecek kişi
kadar boş vize sayfasının bulunması istenilmektedir. Eğer var ise eski pasaportlarınızı da referans açısından
göstermeniz sizin için faydalı olacaktır.

Vize başvuru formları İngilizce/Fransızca ve Arapça olarak hazırlanmış olup, eksiksiz olarak, okunaklı ve
büyük harflerle doldurulmalı ve pasaport sahibi tarafından imzalanmalıdır.

Cezayir Başkonsolosluğu tüm vize başvurularını P.tesi-Salı-Çarşamba-Perşembe ve Cuma günleri 10-12 arası
kabul etmekte ve başvurular 2 iş gününde sonuçlanmaktadır. Express vize uygulaması yoktur.


Gerekli Evraklar
  1. Pasaport - (Pasaportunuzda Seyahatinizin bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay temdit süresi ve pasaporta kayıtlı seyahat edecek kişi kadar boş vize sayfasının bulunması gerekmektedir. Pasaportun “Açıklamalar” ile “Gümrük ve Döviz Formu Kayıtları” sayfalarına vize basılmamaktadır.)
  2. Vize Başvuru Formu (Başvuru sahibi tarafından eksiksiz doldurulup, imzalanmalıdır)
  3. Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz 2 adet vesikalık resim.
  4. Şirket antetli kağıdına (imzaya yetkili kişi tarafından imzalanmış, kaşe basılmış) gidiş amacını ve seyahat tarihlerini belirten Cezayir Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi.
  5. Şirketin imza Sirküleri fotokopisi (Süresi geçmemiş)
  6. Faaliyet Belgesi fotokopisi (Ticaret veya Sanayi Odasından - son 3 ay tarihli )
  7. Vergi Levhası fotokopisi (Son dönem vergi matrahı işlenmiş olmalıdır.)
  8. Ticaret sicil Gazetesi fotokopisi
  9. Davetiye (Cezayir’deki görüşmeye gidilecek firmadan gelen davetiye, iş gezisiyle ilgili bilgi yazısı veya fuar ise fuar davetiyesi, giriş kartı vs)
  10. Otel Rezervasyonu (otel konfirmeli)
  11. Uçak rezervasyonu (acentamızda yapılmaktadır)
  12. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi


    Not:
    Konsolosluk gerekli gördüğü takdirde yukarıdaki listede istenen belgelerin dışında başka belgeler de isteyebilir yada mevcut tüm evrakların orjinallerini görmek isteyebilir.

    Not: İstenmediği sürece talep edilenlerin dışında kesinlikle Orijinal evrak göndermeyiniz kaybolan orjinal evraklardan şirketimiz kesinlikle sorumlu olmayacaktır.
  1. Pasaport - (Pasaportunuzda Seyahatinizin bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay temdit süresi ve pasaporta kayıtlı seyahat edecek kişi kadar boş vize sayfasının bulunması gerekmektedir. Pasaportun “Açıklamalar” ile “Gümrük ve Döviz Formu Kayıtları” sayfalarına vize basılmamaktadır.)
  2. Vize Başvuru Formu (Başvuru sahibi tarafından eksiksiz doldurulup, imzalanmalıdır)
  3. Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz 2 adet vesikalık resim.
  4. Davetiye (Cezayir’deki görüşmeye gidilecek firmadan gelen davetiye, iş gezisiyle ilgili bilgi yazısı veya fuar ise fuar davetiyesi, giriş kartı vs)
  5. Şirket antetli kağıdına (imzaya yetkili kişi tarafından imzalanmış, kaşe basılmış) gidiş amacını ve seyahat tarihlerini belirten Cezayir Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi.
  6. Şirketin imza Sirküleri fotokopisi (Süresi geçmemiş)
  7. Faaliyet Belgesi fotokopisi (Ticaret veya Sanayi Odasından - son 3 ay tarihli )
  8. Vergi Levhası fotokopisi (Son dönem vergi matrahı işlenmiş olmalıdır.)
  9. Ticaret sicil Gazetesi fotokopisi
  10. SSK işe giriş bildirgesi (yolcunun çalışma süresinin 1 yılı doldurmaması durumunda, önceki işyerinden SSK işe giriş bildirgesini temin etmelidir)
  11. Maaş Bordrosu (Son 3 ay)
  12. SGK (SSK) hizmet dökümü (sgk.gov.tr adresinden yada SGK müdürlüklerinden alınabilir. SON 4 AYLIK)
  13. Otel rezervasyonu (otel konfirmeli) ve Uçak rezervasyonu (acentamızda yapılmaktadır)
  14. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

    Not:
    Konsolosluk gerekli gördüğü takdirde yukarıdaki listede istenen belgelerin dışında başka belgeler de isteyebilir yada mevcut tüm evrakların orjinallerini görmek isteyebilir.

    Not: İstenmediği sürece talep edilenlerin dışında kesinlikle Orijinal evrak göndermeyiniz kaybolan orjinal evraklardan şirketimiz kesinlikle sorumlu olmayacaktır.
Sarıçamlar Turizm, Konsolosluklar ile yolcular arasında işlemlerinizi organize eden aracı bir kurum hüvviyetinde olup, vizenin çıkması ile ilgili herhangi bir garanti veremez, başvuruların reddi halinde hiçbir şekilde Konsolosluklar üzerinde yaptırım gücü olamaz.